Vissza a főoldalra
 
    Címlap
    Enciklopédia
    Ismerettár
    Hypermed
    Étrend
    Ép testben
    Hírarcívum
 
Hypermed - Klinikai szakteruletek - Alap- és szakápolás - Alapellátás-otthoni szakápolás -
Nemzetközi tapasztalatok
Az alapellátás hazai fejlődése, felépítése, feladatai- Betegellátás és gondozás- Krónikus betegek ápolása otthon- Nemzetközi tapasztalatok- Otthoni szakápolás- Prevenció- Rehabilitáció

Alapellátás az Egyesült Királyságban
Nővér 1996;9(2):18-20.
A szerző Angliában tett tanulmányútján szerzett tapasztalatok alapján számol be a brit alapellátás rendszerének működéséről. A beszámoló elsősorban a hazai családorvosi rendszerben, illetve az otthoni szakápolásban dolgozó ápolóknak és a munkacsoport más tagjainak szól.
Eredeti közlemény
Szemlézés
Az idősgondozás helyzete Európában
Krankenhaus-technik 2000,0,7-8,8-10.
Az ENSZ az 1999. évet az Idősek Nemzetközi Évének nyilvánította. Milyen az idősek ellátásának, gondozásának helyzete Európában az ezredfordulón? Milyen feladatok várnak, várhatnak ránk az integráció kapcsán?
Összefoglaló közlemény
Szemlézés

Az oldalon olvasható információk nem helyettesíthetik a szakemberek véleményét, tanácsát, ezért kérjük ne kísérletezzen öngyógyítással, forduljon orvoshoz!
A gyógyszerekkel és gyógyhatású készítményekkel kapcsolatban a kockázatok és a mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, és kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Copyright2001-2002 Vitalitas.hu Kft.