Vissza a főoldalra  
Online
2019. máj. 21. kedd Konstantin

   Vitalitas Online
     Életed az ételed
     Egészségpolitika
     Mentálhigiéné
     Orvostudomány
     Természetgyógyászat
     Család, életmód
     Praxisprivatizáció
     Kórházprivatizáció
     Környezetvédelem
     Egészséges élet
     Biztosítás
     Társadalom
     Társadalompolitika
     Alapellátás
     Szakellátás
     Fekvőbeteg ellátás
     Rehabilitáció ...
     Betegség gyógyítás
     Civilszervezetek
     Népegészségügyi ...

 

Kedves Partnerünk!

A Medicard szolgáltatásunk térítésmentes honlap elkészítését és működtetését jelenti, melyet kimondottan orvosok számára fejlesztettünk. A bejelentkező orvosok egy helyen megjeleníthetik a rájuk vonatkozó alapadatokon kívül (név, munkahely, szakképzettség) mindazon információkat, melyek az orvos-beteg kommunikációhoz szükséges.

Medicardot minden orvos létrehozhat, aki a www.vitalitas.hu honlapon regisztráltatta magát. A regisztrációra azért van szükség, hogy csak a Magyar Orvosi Kamara nyilvántartásában szereplő orvosok hozhassanak létre honlapot és a megjelenített információk tartalma ellenőrizhetően a valóságnak megfeleljen.

A regisztrációhoz és a Medicard létrehozásához egy (Online) kérdőív kitöltése elegendő, amelyben jelezni kell, hogy a felhasználó Medicardot kíván létrehozni.

Amikor Ön beregisztrált, akkor már meg is adta a szükséges információkat. Ha változtatni vagy bővíteni akarja Medicardja tartalmát, azt a portál főoldalán, az "Adatok változtatása" pont alatt megteheti.

Szolgáltatásunk elérhető a www.vitalitas.hu, a www.mok.hu honlapról és a Freeweb szolgáltatásunkat (intézményi honlap elkészítése) igénybevevő kórházak honlapjairól.

Az Interneten megjelenő Medicardokat a betegek megtekinthetik. Ehhez a betekintéshez regisztrációra nincs szükség. Tájékozódhatnak arról, hogy az adott orvos melyik kórházban és milyen szakterületen dolgozik, hol érhető el, milyen időpontban rendel, van-e magánrendelése, és ha van, azon belül milyen orvosi tevékenységet folytat.

A Medicard keretén belül csak azok az információk jelenhetnek meg, melyek nem sértik az orvosi tevékenység reklámozására vonatkozó etikai szabályokat.

A Medicardokat megtekintő orvosok számára szélesebb betekintésre van lehetőség (ezt a vitalitas.hu portálon való regisztráció garantálja). A kollegáik honlapjára látogató orvosok bővebb információkat láthatnak azok szakmai előmeneteléről, a különböző bizottságokban betöltött tisztségeiről, magánrendelőjének felszereltségéről, az ott folyó tevékenység részleteiről, szakmai jellegű és egyéb fontosnak tartott információkról. Természetesen a Medicardon csak azok az adatok jelennek melyeket a tulajdonosa ott megjelentett.

A Vitalitas.hu portálon található egy Noteszszolgáltatás, melynek használatával a látogató a megtekintett Medicardok közül a számára érdekeset a noteszában elraktározhatja, és később előveheti.

A Medicardokhoz készült egy keresőprogram is, mellyel a Medicardok között kereshetünk név, szakterület és kulcsszavak alapján.

Az eddig már Medicarddal rendelkező orvosok nevét a következő oldalakon soroljuk fel.

Kérjük, tekintsék meg őket!

Az oldalon olvasható információk nem helyettesíthetik a szakemberek véleményét, tanácsát, ezért kérjük ne kísérletezzen öngyógyítással, forduljon orvoshoz!
A gyógyszerekkel és gyógyhatású készítményekkel kapcsolatban a kockázatok és a mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, és kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Copyright2001-2002 Vitalitas.hu Kft.