Vissza a főoldalra
 
    Címlap
    Enciklopédia
    Ismerettár
    Hypermed
    Étrend
    Ép testben
    Hírarcívum
 
Hypermed
Kapcsolodo szakteruletek- Klinikai szakteruletek- Konferenciák, rendezvények- MEDLINE

Nővéretika az idősek ellátásánál
A szerzők Simone de Beauvoirt idézik az idősek ellátásával kapcsolatban: ''Milyennek kellene lennie annak a társadalomnak, amelyben öregkorára is ember maradhat az ember? A válasz egyszerű - mondta Beauvoir. Egész életében emberszámba kell venni.''
Szemlézés
Világelső a depresszió
Világszerte mind kritikusabb a szociális helyzet, mind több a bizonytalanság, a kiszolgáltatottság, egyre többször kényszerül az ember olyan megalkuvásokra, amelyeket lelkileg nagyon nehéz elviselni. Az Egészségügyi Világszervezet felmérése szerint a rokkantsághoz vezető okok között világelső a depresszió.
Amiről még nem beszéltem
Az ápolói hivatás nehézségeit, az ápoló kiszolgáltatottságát bemutató írás. Az ápoló egy napjának leírása a gyakorló ápoló szemével.
Szemlézés

Az oldalon olvasható információk nem helyettesíthetik a szakemberek véleményét, tanácsát, ezért kérjük ne kísérletezzen öngyógyítással, forduljon orvoshoz!
A gyógyszerekkel és gyógyhatású készítményekkel kapcsolatban a kockázatok és a mellékhatások tekintetében olvassa el a betegtájékoztatót, és kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

Copyright2001-2002 Vitalitas.hu Kft.