Érzéki partnermasszázs   Orvosi szógyűjtemény Tárgymutató  
  Tartalomjegyzék        

A nők melle rendkívül érzékeny és erogén. A nők viszonya mellükhöz tükörképe annak a képnek, amelyet magunkról, mint nőkről alkotnak, hiszen a mell a nőiesség egyik szimbóluma. A mellekhez mindig óvatosan és gyengéden nyúljunk. Legyünk fogékonyak partnernőnk érzelme iránt. A masszázsnál tartsuk szem előtt, hogy a mellek nem izmok, hanem mirigyek, tehát sohasem szabad nyomni őket.

Hozzuk létre a tágasság érzetét oly módon, hogy mindkét kezünk ujjhegyeit helyezzük el középen a mellcsont alatt. Ujjhegyeinket rövid vízszintes mozdulatokkal húzzuk kifelé, majd haladjunk ezen a módon egyenletesen fölfelé, de a melleket kerüljük ki. (A férfiaknál az ujjakat kétoldalt közvetlenül a mellkas fölött lehet vezetni, hogy a bordák közti izomszöveteket fellazítsuk.)

A mellek körüli és alatti simogatás erotikusan ösztönözhet. Kezünkkel és ujjainkkal a melleket oldalról közrefogva, emeljük meg egy kissé azokat. Vegyük a melleket tenyerünkbe és cirógassuk ujjainkkal. Ezután tegyük kezünket a mellekre és néhányszor nagyon gyengéden simítsuk végig azokat tenyerünkkel és ujjainkkal.

Növeljük partnernőnk izgalmát oly módon, hogy ujjainkkal a mellbimbóit először csak körülcirógatjuk, majd finoman megérintjük. Ezután tegyük kezünket a szívére.

előző fejezet     következő fejezet
Az oldalon olvasható információk nem helyettesítik a szakember véleményét, tanácsát. Ezért az olvasottak alapján ne kísérletezzen az öngyógyítással! Ha egészségi állapotában kedvezőtlen változást észlel, forduljon orvoshoz! vitalitas.hu Nyilatkozat
Egészség Ismerettár főmenü