Érzéki partnermasszázs   Orvosi szógyűjtemény Tárgymutató  
  Tartalomjegyzék        

A partnernőnk mellei felől simítsunk végig puhán nyakszirtjéig és nyakáig. A testnek ezek a részei szintén nagyon érzékenyek és szexuálisan izgathatók. Csúsztassuk ujjainkat a nyakon át az állra és masszírozzuk meg partnernőnk arcát.
Az arcvonásokat kövessük kezünkkel és ujjainkkal, simítsuk ki az áll körüli görcsöket, simogassuk meg gyengéden az arc két oldalát és a szemeket, lazítsuk a homlokot és halántékot. Gyönyörködtessük partnernőnket azzal, hogy évődve eljátszadozunk ajkaival és füleivel.

Az arc finom cirógatása alkalmas erős biztonság érzetének a keltésére. Fogjuk partnerünk állát és állkapcsát két kezünkbe és simítsunk végig a füléig. Az ujjainkkal néhányszor paskolgassuk meg könnyedén az arcát.

Ujjaink hegyét csúsztassuk puhán végig a pofacsontokon, a szemek alatt, majd a szemhéjon és a szemöldökön. A mozdulat végig kifelé irányuljon és kövesse a csontok körvonalait. A fogások legyenek egyenletesek és puhák és az arc két felén egyszerre, szimmetrikusan hajtsuk azokat végre. Középről kiindulva, a homlokról kergessünk ki minden ráncot a halánték felé, és a mozdulatot a hajzat között fejezzük be.

Ujjunk hegyével finoman rajzoljuk körül partnernőnk szájának a körvonalát, majd néhányszor lassan és könnyedén simítsuk körül és simogassuk meg az ajkakat. Csúsztassuk végig ujjunkat az ajak belső oldalának puha, nedves és nagyon érzékeny bőrén.

A fülek érintése és csókolgatása nagyon izgató. Támasszuk meg partnerünk fülét hátul az ujjaink hegyével és hüvelykujjaink apró körökben való mozgatásával masszírozzuk meg a fülcimpákat és a külső hallójáratokat. A fülbe azonban az ujjainkkal ne hatoljunk be. Csakis a fül külső oldalát masszírozzuk könnyedén. A masszázst a fej fölötti puha mozdulatokkal fejezzük be, kezünket húzzuk át a hajzaton.

előző fejezet     következő fejezet
Az oldalon olvasható információk nem helyettesítik a szakember véleményét, tanácsát. Ezért az olvasottak alapján ne kísérletezzen az öngyógyítással! Ha egészségi állapotában kedvezőtlen változást észlel, forduljon orvoshoz! vitalitas.hu Nyilatkozat
Egészség Ismerettár főmenü