Érzéki partnermasszázs   Orvosi szógyűjtemény Tárgymutató  
  Tartalomjegyzék        

A kapcsolat szorosabbá és érzékibbé válik, ha lovaglóülésbe térdelünk partnerünk fölött, hogy érezze combunk melegét. A fartól kiinduló simító mozdulatokkal továbbra is törekedjünk hátának ellazítására. Ezeket a mozdulatokat végezzük teljes súlyunk latbavetésével és annyiszor ismételjük meg, amíg végül érezzük, hogy az izmok a kezünk érintésére ellazulnak.

Csúsztassuk két kezünket a gerincoszlop végétől a medence és a csípő felé, közben forgassuk úgy csuklónkat, hogy kezünk kövesse a far hajlatait. A far körvonalait apró körkörös mozdulatokkal kövessük, majd ezeket ismét alakítsuk át széles körkörös mozdulatokká. Hajoljunk előre és lazító, legyezőszerű mozdulatokkal haladjunk a háton fölfelé. Súlyunkat térdünkkel és lábizmainkkal tartsuk, hogy partnerünknek ne okozzunk kellemetlenséget.
Amikor a masszázsnál a vállakhoz és a felkarokhoz érünk, engedjük le annyira testünket, hogy mellünk érintse partnerünk hátát.

 

előző fejezet     következő fejezet
Az oldalon olvasható információk nem helyettesítik a szakember véleményét, tanácsát. Ezért az olvasottak alapján ne kísérletezzen az öngyógyítással! Ha egészségi állapotában kedvezőtlen változást észlel, forduljon orvoshoz! vitalitas.hu Nyilatkozat
Egészség Ismerettár főmenü