Érzéki partnermasszázs   Orvosi szógyűjtemény Tárgymutató  
  Tartalomjegyzék        

Hajoljunk egészen partnerünk fölé. A combunkat szorítsuk hozzá fenekének két oldalához, majd a beolajozott bőrén csúszkáljunk egyik oldaláról a másikra, miközben lassan és érzéssel mozgassuk medencénket. Eközben hasunkat és mellünket finoman dörzsöljük partnerünk bőréhez Növeljük partnerünk izgalmát azáltal, hogy könnyedén a fülébe és a nyakába fújunk. Ha hosszú a hajunk csúsztassuk végig partnerünk hátán. Súlyunkat azonban tartsuk meg a térdünkkel és a könyökünkkel.
Térjünk vissza térdelő helyzetbe és gereblyézzünk végig játékosan ujjainkkal partnerünk hátát a vállaitól egészen a fenekéig. Ez növeli a bőr tónusát és érzékenységét.
Hajoljunk előre, alkarjainkat helyezzük keresztbe partnerünk hátának alsó részén. Karjainkat csúsztassuk fel párhuzamosan a válláig, miközben mellünk gyengéden érintse a hátát. A vállától kezdve simítsuk végig partnerünk két karját, ameddig csak elérjük. Maradjunk néhány pillanatig partnerünk hátán fekve és élvezzük az intenzív testi érintkezést. Lélegezzünk azonos ritmusban és lazuljunk el közösen.
előző fejezet     következő fejezet
Az oldalon olvasható információk nem helyettesítik a szakember véleményét, tanácsát. Ezért az olvasottak alapján ne kísérletezzen az öngyógyítással! Ha egészségi állapotában kedvezőtlen változást észlel, forduljon orvoshoz! vitalitas.hu Nyilatkozat
Egészség Ismerettár főmenü