Érzéki partnermasszázs   Orvosi szógyűjtemény Tárgymutató  
  Tartalomjegyzék        

A fenék rendkívül erogén zóna. Kemény izmainak érintése erős szexuális ingert vált ki. Különösen a férfiakat izgatja fel gyorsan a fenék masszírozása. A fogások eddig gyengédek és érzékiek voltak, a fenéken azonban a tempó és fogáserősség mély, élénkítő masszázzsá növelhető. A masszázst kezdjük a fején egészére kiterjedő legyezőszerű fogásokkal, amelyeket kezünkkel és az alkar felső felével végzünk. Ezután hüvelykpárnával masszírozzunk a csípő körül. Válasszunk élénk ritmust oly módon, hogy a fogások erősségét és sebességét hol növeljük, hol csökkentjük.
Az itt bemutatott mély fogásokat mindig egészítsük ki a fenéknek és a medencének egész kezünkkel való végigsimításával és ujjainkkal való pajkos könnyed simogatásával.

Gyúrjuk át alaposan a fenék izomszöveteit úgy, hogy a szöveteket a hüvelyk- és a többi ujjunk közé fogva hullámmozgásszerűen megforgatjuk.
Ahol a fenék átmegy a combba, ott a bőrredő körüli részt és a bőrredő belsejét masszírozzuk meg. A bőrredőbe hüvelykujjunk hegyének apró mozdulataival hatoljunk be. A fogásokat többször ismételjük meg.
Tegyük két kezünket a farpofákra és könnyedén, ütemesen rázogassuk azokat.
A játékot folytassuk azzal, hogy hajunkat végighúzzuk partnerünk fenekén és combján. Izgalmát csak fokozhatjuk, ha mellünket gyengéden a bőréhez nyomjuk.

 

előző fejezet     következő fejezet
Az oldalon olvasható információk nem helyettesítik a szakember véleményét, tanácsát. Ezért az olvasottak alapján ne kísérletezzen az öngyógyítással! Ha egészségi állapotában kedvezőtlen változást észlel, forduljon orvoshoz! vitalitas.hu Nyilatkozat
Egészség Ismerettár főmenü