Érzéki partnermasszázs   Orvosi szógyűjtemény Tárgymutató  
  Tartalomjegyzék        

Amikor a hátmasszázs már partnerünket is felizgatta, fokozzuk az érzékiséget úgy, hogy testünket teljesen átengedjük a szexuális gyönyörnek, hagyjuk, hogy maximális izgalomba jöjjünk. A masszázst ennek érdekében folytassuk partnerünk testének felén. A partnerünket játékosan fordítsuk át hasonfekvésből hátonfekvésbe. Most sor kerülhet a has és a mell érzékeny és gyengéd masszírozására. A has a test sérülékeny, védelem nélküli zónája. Ha sikerül masszázzsal ellazítani, mélyebbé válik a légzés, ami viszont növeli a vitalitást és javítja az érzelmi és szexuális reakciókat.

Üljünk vagy térdeljünk le partnerünk dereka mellé és testünk egészének kecses mozdulataival vigyünk fel egy kevés olajat partnerünk hasára, csípőjére, mellére és törzsének két oldalára.
Helyezzük egyik kezünket közvetlenül a mellkas, a másikat a köldök alá. Várjunk néhány pillanatig, amíg nem érezzük, hogy a has ellazul. Ezután az óramutató járásával ellentétes irányban írjunk le nagy simító köröket.
A körök a has közepe felé haladva egyre kisebbek, majd kifelé ismét egyre nagyobbak. A nyomást fokozatosan növeljük.
Az oldalakat lazítsuk el oly módon, hogy a csípőtől a mellkas felé és fordított irányban fejő mozdulatokat végzünk. Miközben két kezünket a has közepe felé irányítjuk, azok az ujjaink, amelyek a hát alatt voltak, a test két oldalán siklanak. Masszírozzuk meg többször a törzs oldalát, majd térjünk át a test másik oldalára.

 

előző fejezet     következő fejezet
Az oldalon olvasható információk nem helyettesítik a szakember véleményét, tanácsát. Ezért az olvasottak alapján ne kísérletezzen az öngyógyítással! Ha egészségi állapotában kedvezőtlen változást észlel, forduljon orvoshoz! vitalitas.hu Nyilatkozat
Egészség Ismerettár főmenü