Érzéki partnermasszázs   Orvosi szógyűjtemény Tárgymutató  
  Tartalomjegyzék        

A következő fogások javítják a mellkasi légzést. Eközben addig rejtett érzelmek is felszabadulnak és a partnerünk képes lesz magát teljesen átadni a masszázs élvezetének. A fogások a felsőtesten végighaladó folyamatos mozdulatokat tartalmaznak. Az izgalom növelése érdekében combunkat közvetlenül a szeméremcsont fölött enyhén szorítsuk neki partnerünk csípőjének, azonban ne üljünk rá teljes súlyunkkal. Ismételjük meg többször ezeket a mozdulatokat, változtassuk a nyomás erősségét és a tempót. A masszázst mindig puha, érzéki simogatással fejezzük be.

Kezeinkkel egyenletesen simítsuk végig a mellcsont fölötti részt. Ujjainkat fent legyezőszerűen nyissuk szét és csúsztassuk azokat a kulcscsontig. Kissé dőljünk előre, hogy a mozdulatokat a súlyunkkal felerősítsük és így megnyújtsuk a felső mellizmokat. Kezünket csúsztassuk a vállakon át az alkarok puha bőréig, finoman végigsimítva a könyököket és a karok belső oldalát.
Térjünk vissza eredeti helyzetünkbe és kezünket kétoldalt a bordákhoz szorítva csúsztassuk lefelé. A mellkas alján csuklóinkat átfordítva, haladjunk ismét a mellcsont mentén fölfelé. A fogásokat többször ismételjük meg.

 

előző fejezet     következő fejezet
Az oldalon olvasható információk nem helyettesítik a szakember véleményét, tanácsát. Ezért az olvasottak alapján ne kísérletezzen az öngyógyítással! Ha egészségi állapotában kedvezőtlen változást észlel, forduljon orvoshoz! vitalitas.hu Nyilatkozat
Egészség Ismerettár főmenü