Érzéki partnermasszázs   Orvosi szógyűjtemény Tárgymutató  
  Tartalomjegyzék        

Ha a pár együtt ül a fürdőkádban, a test megszokott lemosása intim és élvezetes játékká válhat. Azzal az ürüggyel, hogy beszappanozzuk, adjunk érzéki masszázst partnerünknek, kezeinket könnyedén csúsztassuk végig a testén. A masszázs még a hajmosást is csodálatos élménnyé avathatja. Kényeztessük egymást még a fürdő után is, dörzsöljük szárazra partnerünket meleg törülközőkkel és kenjük be testápoló folyadékkal.

Egymás felfedezése
A közös fürdő minden pillanata különleges élmény lehet. A beszappanozásnál csúsztassuk végig kezünket a bőséges habon, fedezzük fel és lazítsuk el partnerünk testét.
Lábmasszázs
A fürdő meleg, testet ellazító atmoszférája jó környezet a lábmasszázs számára. Mindketten helyezkedjünk el kényelmesen a kádban, hogy partnerünk tökéletesen élvezhesse gondoskodásunkat.
Hátmasszázs
A görcsösen feszült izmok a víz alatti masszázsnál gyorsan oldódnak. Használjuk ki azt a gyógyító és melegítő hatást, amelyet a víz a test izomzatára kifejt és masszírozzuk partnerünk vállát, nyakát és hátát.
Hajmosás
Nagyon kellemes a meleg, gőzölgő vízben ellazulni, miközben partnerünk szeretetteljes fejmasszázs keretében megmossa hajunkat.
Fürdés után
A fürdés után is tartsuk meg a testi közelséget és intimitást, kenjük be egymást zsiradékot tartalmazó testápoló folyadékkal. Eközben az izomzatot óvatosan masszírozhatjuk.

 

előző fejezet     következő fejezet
Az oldalon olvasható információk nem helyettesítik a szakember véleményét, tanácsát. Ezért az olvasottak alapján ne kísérletezzen az öngyógyítással! Ha egészségi állapotában kedvezőtlen változást észlel, forduljon orvoshoz! vitalitas.hu Nyilatkozat
Egészség Ismerettár főmenü