Érzéki partnermasszázs   Orvosi szógyűjtemény Tárgymutató  
  Tartalomjegyzék        

A közös tusolás igen élvezetes és izgató lehet. A testek közelsége és mozdulatai, a bőrt locsoló víz gyengéd ütögetései következtében az egyszerű tusolásból egyszerre csak erotikus élmény válhat. A víz elsöpri a feszültségeket és felszabadító hatású.
A vízsugár alatti ellazulást követően szappanozzuk be egymást és simítsuk végig a másik síkos testén. Alakítsuk át ezt az egész test masszázsává.
Különösen frissítő a tengeri szivaccsal végzett enyhe masszázs. Frissíti a bőrt, élénkíti a vérkeringést és a bizsergető frissesség érzetét kelti. Tusolás után kölcsönösen törülgessük egymást szárazra puha és meleg törülközőkkel. A gyors fölfelé dörzsölés élénkítő hatású és átmelegíti a testet. A bőr simogatása és törülközőkbe csavarása viszont nyugtató hatású.

Tusolás
Frissítsük fel magunkat és gazdagítsuk testi kapcsolatunkat közös tusolással. Ez nappal vagy éjszaka bármikor érzéki eseménnyé válhat és közelebb hozhatja egymáshoz a párt. Élvezzük ki a testi kapcsolatot a közös tusolás vidám és természetes légkörében.
Áramló víz
A víznek a bőrön való lecsurgása szinte alkimista hatással van a testre és lélekre. Élénkít, frissít, növeli az életerőt és javítja a hangulatot. Élvezzük azt az érzést, amikor a víz végigfolyik a testünkön és gyöngyözik a bőrünkön.
A bőr élénkítése
Dörzsöljük végig mosdókesztyűvel alaposan partnerünket, talpától egészen a feje búbjáig. Ez javítja a bőr vérellátását, a test egészére pezsdítő hatású és új energiát ad.
Beszappanozás
Masszírozzuk be a bőrbe a lágy szappanhabot. Síkos testünket dörgöljük egymáshoz.
Kedveskedés a tus alatt
Egymást szorosan átölelve öblítsük le magunkról a szappanmaradványokat.
Szárítás
Töröljük le meleg és száraz törülközővel először egymás arcáról a vizet, majd finom ütögetésekkel szárítsuk meg egymás testét. Gondoljunk arra, hogy a legegyszerűbb mozdulat is szerelmi vallomássá válhat.
előző fejezet     következő fejezet
Az oldalon olvasható információk nem helyettesítik a szakember véleményét, tanácsát. Ezért az olvasottak alapján ne kísérletezzen az öngyógyítással! Ha egészségi állapotában kedvezőtlen változást észlel, forduljon orvoshoz! vitalitas.hu Nyilatkozat
Egészség Ismerettár főmenü