Érzéki partnermasszázs   Orvosi szógyűjtemény Tárgymutató  
  Tartalomjegyzék        

A víz egyedülálló tulajdonságai következtében ideális hely a meghitt együttléthez. A víz ugyanis nemcsak tisztít, hanem frissít, élénkít, nyugtat és egyúttal el is lazít. A víz az embert vidámmá, féktelenné, gyengéddé és érzékivé teszi. Az ember a vízben meztelen és a természet része. Ezért fürödjünk gyakran együtt, akár erotikus célzattal, akár az intim masszázs előjátékaként. Legkönnyebben egy pezsgőfürdőben lehet közösen ellazulni. A vízsugarak masszírozzák és élénkítik a testet, a forró vízgőz viszont nyugtatóan hat az izmokra. Az ilyen fürdő a pár számára valódi érzéki ünnepet jelent.

Kedveskedés a vízben
Kölcsönös kedveskedés közben a víz nyugtat és egyúttal élénkít. Élvezzük az intimitás ilyen lehetőségét.
Pezsgőfürdő
A pezsgő víz, a habzó áramlás és a vízpárna együttesen igen kellemes élményt biztosít. Lazítsunk és használjuk ki a lehetőséget, hogy egymást megérinthessük, masszírozhassuk és játszadozhassunk egymással.
Víz alatti masszázs
Masszírozzuk partnerünk gerincoszlopát, valamint vállát és nyakát. A víz alatti masszázs alaposan ellazít.
Játszadozás a vízzel
Élvezzük, ahogy a víz bőrünket éri, miközben körülfolyja izmainkat és masszíroz bennünket. Csurgassuk a vizet ujjainkkal partnerünk testére is.

 

előző fejezet     következő fejezet
Az oldalon olvasható információk nem helyettesítik a szakember véleményét, tanácsát. Ezért az olvasottak alapján ne kísérletezzen az öngyógyítással! Ha egészségi állapotában kedvezőtlen változást észlel, forduljon orvoshoz! vitalitas.hu Nyilatkozat
Egészség Ismerettár főmenü