Érzéki partnermasszázs   Orvosi szógyűjtemény Tárgymutató  
  Tartalomjegyzék        

Ha mindketten egyetértenek a masszázs folytatásával, kérjük meg partnerünket, hogy forduljon meg és folyamatos, puha mozdulatokkal kenjünk olajat a lábára. Emeljük meg és terpesszük egy kissé lábait, hogy partnerünk kényelmesen feküdjék és ízületei ne legyenek megterhelve. Egyszerre csak egyik lábát masszírozzuk. A lábon, a csípőn, és a comb belső oldalán haladjunk hosszú simító mozdulatokkal fölfelé. Kezünket fentről a lábfejig csúsztassuk vissza. Kérjük meg partnerünket, hogy a most következő fogásoknál teljesen bízza ránk magát. A lábmasszázs teljes ellazulást idéz elő.

Mielőtt hozzáfognánk partnerünk teste elülső részének masszírozásához, hagyjuk, hogy élvezze a teljes ellazultság állapotát. Szánjunk egy kis időt a vele együtt való pihenésre.
Helyezzük bal kezünket szilárdan partnerünk bal sarka alá, térdét támasszuk meg jobb kezünkkel. A lábat a saroktól kezdve lassan és egyenletesen toljuk fölfelé, jobb kezünkkel támasszuk a térdet. Amikor a térd már teljesen behajolt, jobb kezünkkel gyengéden toljuk a térdet partnerünk testének. Ez a mozdulat a hát alsó részében, a fenékben és a combban erőteljes nyújtást idéz elő.
Helyezzük jobb kezünket kívül a combra és ebben a helyzetben tartsuk meg a súlyát. Hajlítsuk partnerünk lábát lassan kifelé, érezze a láb súlyát. Amilyen mértékben ellazul partnerünk, ugyanolyan mrétékben lazul el a lágyék és a comb belső oldalának egyéb izomzata. A lábat ezután lassan vigyük vissza kiinduló helyzetébe. A mozdulatokat ezután a másik lábbal is ismételjük meg.
Térdeljünk partnerünk lábai közé, hogy közelebb kerüljünk testéhez. Hajoljunk előre és csúsztassuk végig ujjainkat a mellén és hasán át a combjáig. Partnerünk ezt a játékos, frissítő és egyúttal izgató simogatást nagyon fogja élvezni.

Ha a partnerek között harmonikus a kapcsolat és mind a ketten felfrissültek, kölcsönösen a legnagyobb örömet és élvezetet tudják egymásnak nyújtani.

előző fejezet     következő fejezet
Az oldalon olvasható információk nem helyettesítik a szakember véleményét, tanácsát. Ezért az olvasottak alapján ne kísérletezzen az öngyógyítással! Ha egészségi állapotában kedvezőtlen változást észlel, forduljon orvoshoz! vitalitas.hu Nyilatkozat
Egészség Ismerettár főmenü