Érzéki partnermasszázs   Orvosi szógyűjtemény Tárgymutató  
  Tartalomjegyzék        

Amikor kezünk a lábakon fölfelé végighalad a combon és a csípőn, gondoljunk arra, hogy a masszázs egybefolyó, folyamatos mozdulatokból álljon. A fölfelé haladó mozdulatoknál dőljünk előre. A nyomás erősségét váltogassuk, hogy ezzel is növeljük az élvezetet és a fogások iránti érzékenységet. Ezután csökkentsük a tempót, hogy partnerünknek legyen ideje a masszázzsal kiváltott érzelmek feldolgozására.

Helyezzük mindkét kezünket befelé fordított ujjakkal a lábakra. Kezeinkkel finoman, de erőteljesen simítsuk végig a lábakon fölfelé.
. Simítsuk végig a combot és a csípőket, toljuk hátra csípőnket, majd kezünket a láb hátoldalán lefelé vezessük a sarok és a talp alatt egészen a lábujjakig. Ezt a mozdulatot a sebesség, és az ütem megtartásával többször ismételjük meg.
Helyezzük kezeinket közvetlenül a partner térdei fölé. Ujjaink a lábak belső oldalán legyenek. Simítsuk erőteljesen végig a combok belső oldalán egészen a lágyékig. Vezessük ujjainkat az ágyék fölé úgy, hogy kezeink fogják át a medencét. Ezután toljuk ujjainkat partnerünk feneke alá, majd haladjunk tovább a comb alá. Ezután húzzuk vissza kezünket a térdekig, ujjaink ismét a lábak belső oldalán legyenek. A mozdulatot többször ismételjük meg.Amikor kezeink a testen fölfelé haladnak, toljuk előre magunkat a lábak között.
Kezünket pihentessük egy kis ideig az ágyékon.
Annak érdekében, hogy a masszázs által kiváltott érzelmek a hasra is átterjedjenek, gereblyézzük végig ujjainkkal az altestet, az ágyékot és a combok belső oldalát. Ne takarékoskodjunk az idővel - addig masszírozzunk így, amíg ez az egész testrész izgalomba nem jön.
előző fejezet     következő fejezet
Az oldalon olvasható információk nem helyettesítik a szakember véleményét, tanácsát. Ezért az olvasottak alapján ne kísérletezzen az öngyógyítással! Ha egészségi állapotában kedvezőtlen változást észlel, forduljon orvoshoz! vitalitas.hu Nyilatkozat
Egészség Ismerettár főmenü