Érzéki partnermasszázs   Orvosi szógyűjtemény Tárgymutató  
  Tartalomjegyzék        

A comb gyengéd, de határozott simogatása élénkít és egyúttal izgat is, és gyakran növeli a szexuális izgalmat és ösztönösséget. Kérjük meg partnerünket, húzza fel úgy a térdét, hogy a comb belső oldalához mindenhonnan jól hozzá lehessen férni. Hogy a láb ne feszüljön meg, toljunk egy kispárnát a csípő alá, vagy támasszuk partnerünk lábát a combunknak. Egyszerre csak az egyik lábat masszírozzuk, s iktassuk be az itt következő fogásokat a masszázsba. A mozdulatsorozatot mindig a comb és a csípő végigsimításával fejezzük be.

Térdeljünk partnerünk térdei közé. Masszírozzuk a képen látható módon behajlított lábat erőteljes és egyenletes, legyezőszerű mozdulatokkal. Főként a hüvelykujjunk oldalával és párnájával fejtsünk ki nyomást, közben ujjai öleljék körül a lábat. A combtőnél csúsztassuk ujjainkat a láb hátsó részére és vezessük le kezünket erőteljesen a térdhajlatig. Térjünk vissza a kiinduló helyzetbe és simítsunk ismét végig fölfelé, ezúttal egymástól távolabb levő kezekkel. Ezeket az élénkítő fogásokat többször ismételjük meg.
Támasszuk meg partnerünk behajlított lábát egyik kezünkkel a comb külső felén. Ezután jó mélyen masszírozzuk a comb belső felét és az ágyékot. A másik kezünket helyezzük valamivel a térd fölé és nyújtsuk a belső combizmot egyenletes, az ágyék felé haladó mozdulatokkal. Ujjainkkal eközben ne érintsük a combot, nyomást csak a hüvelykpárnánkkal fejtsünk ki. Tenyerünkkel simítsunk végig a combon lefelé a kiindulási pontig. Ismételjük meg többször ezeket a mozdulatokat, mert lazítják azokat az izmokat, amelyekben gyakran ébrednek szexuális feszültségek.
Amikor érezzük, hogy az izmok ellazultak, masszírozzuk meg a lágyék környékét ujjaink hegyének gyengéd, de határozott, körkörös mozdulataival.
előző fejezet     következő fejezet
Az oldalon olvasható információk nem helyettesítik a szakember véleményét, tanácsát. Ezért az olvasottak alapján ne kísérletezzen az öngyógyítással! Ha egészségi állapotában kedvezőtlen változást észlel, forduljon orvoshoz! vitalitas.hu Nyilatkozat
Egészség Ismerettár főmenü