Érzéki partnermasszázs   Orvosi szógyűjtemény Tárgymutató  
  Tartalomjegyzék        

A következő teendő a nemi szervek körüli zóna ellazítása és egyúttal izgalomba hozása. Térdeljünk partnerünk behajlított térdei közé. Partnerünk testtartása már jelzi nyitottságát és odaadását. Élvezzük ki a kialakuló erotikus feszültséget. Növeljük az érzékiséget érintésünkkel és az izgalom kölcsönös tudomásulvételét.

Csúsztassuk kezünket egy kissé partnerünk feneke alá és ujjaink hegyét húzzuk végig néhányszor a comb alsó felén. A lágy bőrön időzzünk egy-két pillanatig, a lefelé csúsztatásnál pedig növeljük egy kissé ujjhegyeink nyomását. Ezután körmünket húzzuk végig a combon lefelé. Végül nyújtsuk ki partnerünk lábát úgy, hogy azok teljesen ellazultan feküdjenek.
A combot és a lágyékot masszírozzuk pillekönnyű mozdulatokkal, alig érintve a bőrt ujjainkkal. Ha hosszú a hajunk, fokozzuk az izgalmat azzal, hogy hajunkkal végigsimítjuk partnerünk hasát, combját és nemi szerveit.

Amikor testeink egyre közelebb kerülnek egymáshoz, elmúlik a feszültség és átengedi helyét a spontaneitásnak, az örömnek és a testi élvezetnek.

előző fejezet     következő fejezet
Az oldalon olvasható információk nem helyettesítik a szakember véleményét, tanácsát. Ezért az olvasottak alapján ne kísérletezzen az öngyógyítással! Ha egészségi állapotában kedvezőtlen változást észlel, forduljon orvoshoz! vitalitas.hu Nyilatkozat
Egészség Ismerettár főmenü