Érzéki partnermasszázs   Orvosi szógyűjtemény Tárgymutató  
  Tartalomjegyzék        

Képzeljük el, milyen kellemes és hűvös érzetet kelt a selyem a bőrön, vagy milyen bizsergést kelt a tollal való végigsimítás. Növeljük a masszázzsal kapcsolatos érzéki tapasztalatainkat oly módon, hogy különböző lágy, szokatlan anyagokkal játékosan kísérletezünk és ezáltal a legkisebb érintésre is érzékenyen reagálunk.
Az ilyen gyengéd erotikus érintésekre legjobban azok a finom bőrzónák reagálnak, amelyeket egyébként csak ritkán szokás megérinteni. Pompás selymeket vagy bársonyt érintsünk hozzá a medence két oldalához, a karok belső oldalához, a combhoz vagy a térdhajlathoz. Vagy kedveskedjünk azzal partnerünknek, hogy tarka pávatollal vagy puha strucctollal gyengéden végigsimítjuk testét felülről lefelé (vagy fordítva). A tempót folyton változtassuk - hol gyorsan, hol nagyon lassan végezzük az ingerlő mozdulatokat. A nyak körül, az arcon, majd a fenék táján is végezzünk hasonló mozdulatokat. A combokat egy kissé hosszabban ingereljük.
Lehet, hogy partnerünk jobban szereti az erőteljesebb érintéseket. A kézzel való masszázst ugyan semmi sem helyettesítheti, de talán érdemes kipróbálni néhányat a ma kapható masszírozó készülékek közül. A normális masszázs kiegészíthető vagy néha pótolható is masszázsrudakkal, kefékkel és vibrátorokkal. Ezek mind alkalmasak arra, hogy a merev izmokat oldják és a vérkeringést serkentsék. Feledjük el összes gátlásunkat és hagyjuk magunkat egzotikus gyümölcsökkel masszírozni. Ha szükségünk van valamilyen ürügyre, mondjuk azt, hogy a gyümölcsöket azért használjuk, mert jótékonyan hatnak a bőrre (de előbb végeztessünk allergiatesztet!). Fürödjünk meg és készüljünk fel testben az élményre. Használjunk tiszta törülközőket, amelyeket azután esetleg eldobhatunk. Eper, barack, esetleg egzotikus gyümölcsök (érett mangó vagy papaya) levét préseljük ki és a levet használjuk testápoló módjára. Kenjük szét a levet kölcsönösen egymás testén. Később tusoljunk együtt… vagy ünnepeljünk.

Legyezőszerű érintés madártollakkal
Csiklandoztassuk magunkat kellemesen a finom tollakkal. Az ilyen értintés nagyszerű és élénkíti a testet.
Játszadozás tollakkal
Hagyjuk, hogy testünket egzotikus pávatollakkal kényeztessék. A legkisebb érintés is érzéki hatású. Élvezzük a tollakat a lágy bőrrészeken, az arcon, hason és combon. Ha kedvünk tartja, fokozzuk az érzékiséget a maximumig pávatollal végzett egésztest-masszázzsal.
Bársony
Kísérletezzünk és figyeljük meg, hogy partnerünk hogyan reagál a különböző textíliákkal való érintésre. Dörzsöljük végig testét egy darab bársonnyal, hogy érezze annak telt, puha szerkezetét. Játszadozzunk el más anyagokkal is és figyeljük meg, milyen különböző hatásokat váltanak ki magunk és partnerünk testéből.
Sifon
a sifon olyan átlátszó és szinte súlytalan, mint a levegő. A sifon érintése a bőr számára nagyon kellemes. Játszadozzunk el ezzel az anyaggal, simítsuk végig vele mellünket, combunkat és nyakunkat. Dörgöljük lágyan a testünkhöz.
Selyem
A selyem pompás hatását nagyrészben az okozza, hogy a bőrön hűvös és lágy érzetet kelt. Különösen a nyak, a has, a karok alatti rész és a combok számára kellemes a selyem érintése.
előző fejezet     következő fejezet
Az oldalon olvasható információk nem helyettesítik a szakember véleményét, tanácsát. Ezért az olvasottak alapján ne kísérletezzen az öngyógyítással! Ha egészségi állapotában kedvezőtlen változást észlel, forduljon orvoshoz! vitalitas.hu Nyilatkozat
Egészség Ismerettár főmenü