Kattintson a hírdetésre
 

Az "Egészség-Ismerettár" több - nem szakembereknek íródott - orvosi, egészségügyi könyvre épül. A tartalom fejlesztésének eredményeként a Springer Tudományos Kiadó könyveiből és más szakanyagokból olyan digitális orvosi kézikönyv jön létre, amelyet minden érdeklődő haszonnal forgathat.
Navigáció az Ismerettárban: főoldal jobboldali menüjében a főbb témakörök címei olvashatók. Rákattintva az egyes címekre a kötetek előszavát vagy a nagyobb témakörök -- Babaápolás, Természetgyógyászat, Pszichológia -- főoldalát találja meg. Innét juthat el a részletes tartalomjegyzékhez is, amely valamennyi oldalról elérhető.
A baloldali menüben a vitalitas.hu site további oldalait találja. A fejlécben a "vitalitas" szóra kattintva a vitalitas.hu főoldala nyílik ki. A logó piros négyzetéből a vitalitas online hírei, a kék mezőből az orvosi és egészségügyi szaksajtót tallózó Hypermed, a zöld mezőből az egészségügyi pályára készülő hallgatók HOLD elnevezésű oldala, a sárga mezőből pedig az Olvasósarok érhető el, amely könyváruház és folyóiratolvasó, de néhány szakkönyv elektronikus változata is megtalálható itt.
Az Ismerettár Orvosi, illetve Pszichológiai szakkifejezések gyűjteménnyel is segíti tájékozódását, amelyet szintén minden oldalról elérhet, ahogy az Ismerettár főoldalát is a fejlécben az "Egészség-Ismerettár"-feliratra klikkelve. A tárgymutatóban abc szerinti feldolgozásban kereshet az ismerettár anyagában.
Az Ismerettár keresője kulcsszavas JavaScript keresőrendszerre épül. Használatához az Explorer 5.0 vagy ennél újabb verziót ajánlunk. Az Ismerettár oldalain található keresőben csak az Ismerettár anyagában böngészhet. A vitalitas.hu teljes adatbázisa csak a baloldali főmenüben feltüntetett site-ok keresőjével érhető el.
Megkönnyítheti a böngészést, ha telepíti az Explorerbe a Google keresőrendszerét. A "search site"-tal történő keresés az Ismerettár szakkifejezés gyűjteményeinek keresését is lehetővé teszi, valamint a vitalitas.hu többi site-jának anyagai is megtalálhatóvá válnak.
Az ismerettár tartalmát folyamatosan bővítjük.

A Szerkesztőség

 
 Orvosi szógyűjtemény
 Tárgymutató
Autogén tréning
Babaápolás
Babalexikon
Babasírás
Cukorbetegség
Érzéki partnermasszázs
Genetika gyermeket váróknak
Gyógynövénytár
Gyomor- és nyombélfekély
Lélekvonat
Magas vérnyomás
Mozgásszervi betegségek
I. rész
Pszichológia, mentálhigiéné
Pszichológiai szakkifejezések
Szorongásos kórképek
Tápanyagtartalom-  és energiaszükséglet-táblázatok
Természetgyógyászat
Urológiai betegségek
Verőérbetegségek
Vesebetegségek