Kedves Olvasónk!

Az sms, a fax, és az e-mail világában postán levelet kapni különös megtiszteltetés. Hiszen az előbb felsorolt modern eszközök használatával inkább a rövid, lényegretörő üzenetek korszakát éljük. Ezért lepett meg bennünket az a rengeteg levél, melyet a márciusi szám megjelenése után kaptunk. Nem hittük, hogy ilyen sokan veszik a fáradságot, hogy gondolataikat megosszák szerkesztőségünkkel.
Jólesett, hogy munkánkat elismerik olvasóink, hogy a tartalmi és esztétikai változások nem kerülték el figyelmüket, sőt pozitívan értékelik őket. Engedjék meg, hogy néhány véleményt megosszunk Önökkel!
Köszönjük elismerő szavaikat, értékes javaslataikat. Mindegyiket megfontoljuk, hiszen egyetlen cél vezet bennünket: hogy hasznos, értékes írásokkal tájékoztassuk és szórakoztassuk a magazinunk iránt érdeklődőket és családjukat. Azért, hogy mindannyian egészségesen és harmóniában éljünk...

A szerkesztőség

 

Tisztelt Szerkesztőség!

Tegnap megláttam az újságárusnál a D&F márciusi számát. Korábban sajnos nem került kezem közé a lap (lelkes Joy és Cosmopolitan megrendelő voltam). Ma is kedvelem őket, de valami többre vágytam. Egészségre! Ezt az Önök nagyszerű magazinjában megleltem, és tökéletesen biztos vagyok abban, hogy mától a D&F
számomra a legkedvesebb lap, amit mindig meg fogok venni.

Jó egészséget az egész csapatnak!

Császár Marianna

 

Tisztelt Szerkesztőség!

Fantasztikusan tetszik a megújult lap, nagyon színvonalas, érdekes cikkek vannak benne. Gratulálok és csak így tovább!! Csak egy technikai észrevételem van: kezelhetőség, illetve olvashatóság szempontjából jó lenne, ha a nyereményszelvényes lapok másik oldala hirdetéses, vagy valami olyasmi lenne, amiért nem kár. Egyébként alig várom a következőt.

További jó munkát kívánok Önöknek, üdvözlettel:

Mihálka Klára

 

Tisztelt Szerkesztőség!

A Diéta és Fitnesz magazin 2002. legújabb, márciusi számában olvastam cikküket "Kéretlen társbérlőink: a gombák" címmel. Manapság szinte minden hónapban található candidával kapcsolatos írás a hasonló témájú lapok valamelyikében. Elég sok cikket és több könyvet is elolvastam a candidával kapcsolatban, így nem vagyok ismeretlen a témában. Ezek után állapítottam meg, hogy az Önök cikke szakmailag helyénvaló, és hasznos tanácsokkal is szolgál, nem csupán belekap a témába, és néhány információt ad, ami többnyire egy teljes kúrához nagyon kevés. Felhívja a figyelmet ugyanakkor az orvosi kivizsgálásra is, ami felcsillantja a reményt, hogy a "hagyományos" orvoslással foglalkozó orvosok is számításba veszik a gombákat. Tehát szeretnék gratulálni a cikkhez, illetve megköszönni.

Sok sikert kívánok az új csapat munkájához!

Kiss Nóra

tartalom